- -

Strategies for Climate Change Mitigation and Environmental Sustainability through Changes in Food Behaviour Increasing the Adoption of Plant-Rich Diets Based on Organic and Local Food Products

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Strategies for Climate Change Mitigation and Environmental Sustainability through Changes in Food Behaviour Increasing the Adoption of Plant-Rich Diets Based on Organic and Local Food Products

Mostrar el registro completo del ítem

Puigdueta Bartolomé, I. (2024). Strategies for Climate Change Mitigation and Environmental Sustainability through Changes in Food Behaviour Increasing the Adoption of Plant-Rich Diets Based on Organic and Local Food Products [Tesis doctoral]. Universitat Politècnica de València. https://doi.org/10.4995/Thesis/10251/205587

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/205587

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Strategies for Climate Change Mitigation and Environmental Sustainability through Changes in Food Behaviour Increasing the Adoption of Plant-Rich Diets Based on Organic and Local Food Products
Autor: Puigdueta Bartolomé, Ivanka
Director(es): Iglesias Picazo, Ana López Gunn, Elena Ortiz Miranda, Dionisio
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Economía y Ciencias Sociales - Departament d'Economia i Ciències Socials
Fecha acto/lectura:
2024-05-31
Fecha de fin de embargo: 2024-11-30
Resumen:
[ES] El Sistema agroalimentario es uno de los principales causantes del complejo entramado de problemáticas que conforman la actual crisis ecosocial, desde el cambio climático a la pérdida de biodiversidad, pasando por la ...[+]


[CA] El Sistema agroalimentari és un dels principals causants del complex entramat de problemàtiques que conformen l'actual crisi ecosocial, des del canvi climàtic a la pèrdua de biodiversitat, passant per la disrupció ...[+]


[EN] The agri-food system is one of the main causes of the complex and tangling problems that make up the current eco-social crisis, from climate change to biodiversity decline, including the disruption of biogeochemical ...[+]
Palabras clave: Food consumption , Climate change , Environmental change , Diet change , Environmental sustainability , Pro-environmental behavior , Consumo alimentario , Cambio climático , Medio ambiente , Cambio de dieta , Sostenibilidad ambiental , Comportamiento pro-ambiental
Derechos de uso: Embargado
DOI: 10.4995/Thesis/10251/205587
Editorial:
Universitat Politècnica de València
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/DIN2018-009975/ES/Ayudas para la formación de doctores en empresas/Doctorados Industriales
Agradecimientos:
This thesis has been developed within the framework of the Industrial Doctorate program of the Spanish Research Agency, with reference DIN2018-009975.
Tipo: Tesis doctoral

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem