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Effect of Food 3D Printing Process on the Rheological Properties of Rice Protein Printing Inks

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Effect of Food 3D Printing Process on the Rheological Properties of Rice Protein Printing Inks

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Barrios-Rodríguez, YF.; Igual Ramo, M.; Martínez-Monzó, J.; García-Segovia, P. (2023). Effect of Food 3D Printing Process on the Rheological Properties of Rice Protein Printing Inks. Biology and Life Sciences Forum. 26(1). https://doi.org/10.3390/Foods2023-15061

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/205711

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Título: Effect of Food 3D Printing Process on the Rheological Properties of Rice Protein Printing Inks
Autor: Barrios-Rodríguez, Yeison Fernando Igual Ramo, Marta Martínez-Monzó, Javier García-Segovia, Purificación
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Different statistical approaches were used to analyze the rheological properties of a rice-protein-based product before and after printing. The printing ink was composed of 30% rice protein and 70% water, with the ...[+]
Palabras clave: Component analysis , Food 3D printing , Vegetable protein , Storage module , Loss module
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Biology and Life Sciences Forum. (eissn: 2673-9976 )
DOI: 10.3390/Foods2023-15061
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/Foods2023-15061
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2020-115973RB-C22/ES/IMPRESION 3D DE MATRICES ALIMENTARIAS PARA LA OBTENCION DE ALIMENTOS MAS SALUDABLES MEDIANTE LA INCORPORACION DE COMPONENTES MICROENCAPSULADOS CON DISTRIBUCION NO HOMOGENEA. /
info:eu-repo/grantAgreement/GV INNOV.UNI.CIENCIA//AGROALNEXT%2F2022%2F001//Utilización de la impresión 3D para una alimentación personalizada y sostenible/
info:eu-repo/grantAgreement/GENERALITAT VALENCIANA//AICO%2F2021%2F137//DESAFIOS DE LA APLICACIÓN DE LA IMPRESIÓN 3D EN EL DISEÑO DE ALIMENTOS FUNCIONALES PERSONALIZADOS/
info:eu-repo/grantAgreement/CIUCSD//CIGRIS%2F2021%2F105/
Agradecimientos:
This research was funded by Conselleria de Innovación, Universidades, Ciencia y Sociedad Digital, Generalitat Valenciana, grant number AICO/2021/137, project AGROALNEXT/2022/001, and from MCIN/AEI/10.13039/501100011033/ ...[+]
Tipo: Artículo

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