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Physicochemical and Nutritional Characterization of Paraguayan Organic Moringa oleifera Leaves as a Food Ingredient

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Physicochemical and Nutritional Characterization of Paraguayan Organic Moringa oleifera Leaves as a Food Ingredient

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Mereles, L.; Castelló Gómez, ML.; Piris, P.; Villalba, R.; Coronel, E.; Caballero, S.; López, J.... (2023). Physicochemical and Nutritional Characterization of Paraguayan Organic Moringa oleifera Leaves as a Food Ingredient. Biology and Life Sciences Forum. 25(18):1-4. https://doi.org/10.3390/blsf2023025018

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/205728

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Título: Physicochemical and Nutritional Characterization of Paraguayan Organic Moringa oleifera Leaves as a Food Ingredient
Autor: Mereles, L. Castelló Gómez, María Luisa Piris, P. Villalba, R. Coronel, E. Caballero, S. López, J. Suárez, A. Ortolá Ortolá, Mª Dolores Figueras, C. Gómez, E.A.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Knowledge of the physicochemical characteristics of organic moringa leaves, such as the color, the moisture control and water activity (aw) for biological control, as its basic composition, provides valuable starting ...[+]
Palabras clave: Composition , Characterization , Moringa oleifera , Organic , Nutrition , Micronutrients
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Biology and Life Sciences Forum. (eissn: 2673-9976 )
DOI: 10.3390/blsf2023025018
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/blsf2023025018
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UNIVERSIDAD POLITECNICA DE VALENCIA//AD2115//MEJORA DE LA PRODUCCIÓN Y CALIDAD DE HOJAS DE MORINGA EN PARAGUAY PARA CONTRIBUIR AL APORTE NUTRICIONAL DE GRUPOS DESFAVORECIDOS (MORNUPAY)/
info:eu-repo/grantAgreement/CYTED//CYTED 119RT0567//DESARROLLO DE INGREDIENTES ALIMENTARIOS A PARTIR DE CULTIVOS ANCESTRALES IBEROAMERICANOS /
Agradecimientos:
This work was supported by grant Ia ValSe-Food-CYTED (119RT0567) and was funded by the project MORNUPAY (Ref. AD2115- Centre for Development Cooperation (CCD)-Universitat Politècnica de València, Spain) and A. Gómez has ...[+]
Tipo: Artículo

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