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Shelf Life and Functional Quality of Almond Bagasse Powders as Influenced by Dehydration and Storing Conditions

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Shelf Life and Functional Quality of Almond Bagasse Powders as Influenced by Dehydration and Storing Conditions

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Duarte, S.; Betoret Valls, ME.; Betoret Valls, N. (2024). Shelf Life and Functional Quality of Almond Bagasse Powders as Influenced by Dehydration and Storing Conditions. Foods. 13(5). https://doi.org/10.3390/foods13050744

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/205730

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Metadatos del ítem

Título: Shelf Life and Functional Quality of Almond Bagasse Powders as Influenced by Dehydration and Storing Conditions
Autor: Duarte, Stevens Betoret Valls, María Ester Betoret Valls, Noelia
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Almond bagasse resulting after the production of almond-based drinks represents a promising by-product with potential for use as a functional ingredient. To facilitate its utilization, the stability of this material ...[+]
Palabras clave: Almond bagasse , Air drying , Freeze drying , Valorization , Peroxide index , Plant-based byproducts
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods13050744
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods13050744
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-11-21/
Agradecimientos:
This research was funded by Vicerrectorado de Investigación de la Universitat Politècnica de València, PAID-11-21 .
Tipo: Artículo

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