- -

Analyzing consumer trends in functional foods: A cluster analysis approach

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Analyzing consumer trends in functional foods: A cluster analysis approach

Mostrar el registro completo del ítem

Sgroi, F.; Sciortino, C.; Baviera-Puig, A.; Modica, F. (2024). Analyzing consumer trends in functional foods: A cluster analysis approach. Journal of Agriculture and Food Research. 15. https://doi.org/10.1016/j.jafr.2024.101041

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/206588

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Analyzing consumer trends in functional foods: A cluster analysis approach
Autor: Sgroi, Filippo Sciortino, Caterina Baviera-Puig, Amparo Modica, Federico
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Facultad de Administración y Dirección de Empresas - Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This article delves into an analysis of consumer behavior towards functional foods, utilizing a cluster analysis approach. To gather data, a structured online questionnaire was employed, employing a non-probabilistic ...[+]
Palabras clave: Functional food , Consumer preferences , Sicily , Dietary wellness , Nutraceutical food
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Journal of Agriculture and Food Research. (eissn: 2666-1543 )
DOI: 10.1016/j.jafr.2024.101041
Editorial:
Elsevier BV
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.jafr.2024.101041
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem