- -

Prediction of physical attributes in fresh grapevine<i> (Vitis</i><i> vinifera</i> L.) organs using infrared spectroscopy and chemometrics

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Prediction of physical attributes in fresh grapevine<i> (Vitis</i><i> vinifera</i> L.) organs using infrared spectroscopy and chemometrics

Mostrar el registro completo del ítem

Aleixandre Tudo, J.; Van Wyngaard, E.; Blancquaert, E.; Nieuwoudt, H. (2024). Prediction of physical attributes in fresh grapevine<i> (Vitis</i><i> vinifera</i> L.) organs using infrared spectroscopy and chemometrics. Vibrational Spectroscopy. 130. https://doi.org/10.1016/j.vibspec.2024.103648

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/206698

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Prediction of physical attributes in fresh grapevine<i> (Vitis</i><i> vinifera</i> L.) organs using infrared spectroscopy and chemometrics
Autor: Aleixandre Tudo, José van Wyngaard, E Blancquaert, Erna Nieuwoudt, Hélène
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Fecha de fin de embargo: 2026-01-01
Resumen:
[EN] Spectra obtained from fresh grapevine organs provide information on chemical composition but could also contain valuable information on the morphological and physical attributes. The prediction of grapevine organs ...[+]
Palabras clave: Physical attributes , Grapevine organs , Berry diameter , Infrared spectroscopy , Chemometrics
Derechos de uso: Embargado
Fuente:
Vibrational Spectroscopy. (issn: 0924-2031 )
DOI: 10.1016/j.vibspec.2024.103648
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.vibspec.2024.103648
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem