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Attributes of sensory and instrumental analysis that determine overall liking of fresh orange varieties with different maturity index

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Attributes of sensory and instrumental analysis that determine overall liking of fresh orange varieties with different maturity index

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Baviera-Puig, A.; López- Cortés, I.; Ortolá Ortolá, MD.; Buitrago Vera, JM. (2024). Attributes of sensory and instrumental analysis that determine overall liking of fresh orange varieties with different maturity index. Food Science & Nutrition. 12(7):4865-4878. https://doi.org/10.1002/fsn3.4133

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/206705

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Título: Attributes of sensory and instrumental analysis that determine overall liking of fresh orange varieties with different maturity index
Autor: Baviera-Puig, Amparo López- Cortés, I. Ortolá Ortolá, Mª Dolores Buitrago Vera, Juan Manuel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Facultad de Administración y Dirección de Empresas - Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Spain is the leading exporter of fresh citrus for consumption. In order to adapt to market needs, it is key to analyze the attributes that most influence each variety, the time of ripening and the color of the fruit. ...[+]
Palabras clave: Navel , Sweet , Acidity , Juiciness
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Food Science & Nutrition. (eissn: 2048-7177 )
DOI: 10.1002/fsn3.4133
Editorial:
John Wiley & Sons
Versión del editor: https://doi.org/10.1002/fsn3.4133
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2020-118949RB-I00/ES/DESARROLLO DE MODELOS PREDICTIVOS DE LAS PREFERENCIAS DEL CONSUMIDOR DE FRUTAS FRESCAS A PARTIR DE LAS CARACTERISTICAS DE LA FRUTA Y DE SU RESPUESTA CONSCIENTE E INCONSCIENTE /
Agradecimientos:
This work was funded by MCIN/AEI/10.13039/501100011033 [grant number PID2020-118949RB-I00].
Tipo: Artículo

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