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Characterization of Browning, Chlorogenic Acid Content, and Polyphenol Oxidase Activity in Different Varietal Types of Eggplant (Solanum melongena) for Improving Visual and Nutritional Quality

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Characterization of Browning, Chlorogenic Acid Content, and Polyphenol Oxidase Activity in Different Varietal Types of Eggplant (Solanum melongena) for Improving Visual and Nutritional Quality

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Villanueva, G.; Vilanova Navarro, S.; Plazas Ávila, MDLO. (2024). Characterization of Browning, Chlorogenic Acid Content, and Polyphenol Oxidase Activity in Different Varietal Types of Eggplant (Solanum melongena) for Improving Visual and Nutritional Quality. Plants. 13(8). https://doi.org/10.3390/plants13081059

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/207499

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Título: Characterization of Browning, Chlorogenic Acid Content, and Polyphenol Oxidase Activity in Different Varietal Types of Eggplant (Solanum melongena) for Improving Visual and Nutritional Quality
Autor: Villanueva, Gloria Vilanova Navarro, Santiago Plazas Ávila, María de la O
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Eggplant (Solanum melongena L.) breeding for fruit quality has mostly focused on visual traits and nutritional and bioactive compounds, including chlorogenic acid. However, higher contents of chlorogenic acid may lead ...[+]
Palabras clave: Solanum melongena , Chlorogenic acid , Polyphenol oxidase , Browning , Varietal type
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada (by-nd)
Fuente:
Plants. (eissn: 2223-7747 )
DOI: 10.3390/plants13081059
Editorial:
MDPI
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/plants13081059
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//CIPROM%2F2021%2F020/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//PRE2019-089256/
Agradecimientos:
This research has been partially funded by Conselleria d Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana (CIPROM/2021/020). G.V. has received a predoctoral (PRE2019-089256) grant funded by ...[+]
Tipo: Artículo

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