- -

Characterization of the Orange Juice Powder Co-Product for Its Valorization as a Food Ingredient

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Characterization of the Orange Juice Powder Co-Product for Its Valorization as a Food Ingredient

Mostrar el registro completo del ítem

Martínez-Navarrete, N.; García Martínez, EM.; Camacho Vidal, MM. (2023). Characterization of the Orange Juice Powder Co-Product for Its Valorization as a Food Ingredient. Foods. 12(1). https://doi.org/10.3390/foods12010097

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/210792

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Characterization of the Orange Juice Powder Co-Product for Its Valorization as a Food Ingredient
Autor: Martínez-Navarrete, Nuria García Martínez, Eva María Camacho Vidal, Mª Mar
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The citrus juice industry produces a large amount of fiber-rich waste and other bioactive compounds of great interest for their potential health benefits. This study focuses on the valorization of the co-product ...[+]
Palabras clave: Upcycling , Citrus industry waste , Food ingredient powder , Bioactive compounds , Flowability , Rehydration properties , Techno-functional properties , Gum Arabic , Octenyl succinate anhydride starch , Encapsulation
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods12010097
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods12010097
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-11-21/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//AICO%2F2021%2F137/
Agradecimientos:
This research was funded by Vicerrectorado de Investigación, Universitat Politècnica de València (PAID-11-21) and Conselleria de Innovación, Universidades, Ciencia y Sociedad Digital, Generalitat Valenciana (AICO/2021/137) ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem