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Valorization of Beetroot By-Products for Producing Value-Added Third Generation Snacks

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Valorization of Beetroot By-Products for Producing Value-Added Third Generation Snacks

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Igual Ramo, M.; Moreau, F.; García-Segovia, P.; Martínez-Monzó, J. (2023). Valorization of Beetroot By-Products for Producing Value-Added Third Generation Snacks. Foods. 12(1). https://doi.org/10.3390/foods12010176

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/211076

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Metadatos del ítem

Título: Valorization of Beetroot By-Products for Producing Value-Added Third Generation Snacks
Autor: Igual Ramo, Marta Moreau, Faustine García-Segovia, Purificación Martínez-Monzó, Javier
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Food waste is becoming a growing and important concern at both local and global levels. One-third of all food production is lost or wasted globally. It is necessary to look for alternatives that allow the use of ...[+]
Palabras clave: Upcycling , Extrusion , Total phenols , Antioxidant capacity , Physicochemical properties , Betalains
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods12010176
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods12010176
Tipo: Artículo

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