- -

Thorough Characterization of ETHQB3.5, a QTL Involved in Melon Fruit Climacteric Behavior and Aroma Volatile Composition

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Thorough Characterization of ETHQB3.5, a QTL Involved in Melon Fruit Climacteric Behavior and Aroma Volatile Composition

Mostrar el registro completo del ítem

Dos-Santos, N.; Bueso, MC.; Diaz, A.; Moreno, E.; Garcia-Mas, J.; Monforte Gilabert, AJ.; Fernández-Trujillo, JP. (2023). Thorough Characterization of ETHQB3.5, a QTL Involved in Melon Fruit Climacteric Behavior and Aroma Volatile Composition. Foods. 12(2). https://doi.org/10.3390/foods12020376

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/211250

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Thorough Characterization of ETHQB3.5, a QTL Involved in Melon Fruit Climacteric Behavior and Aroma Volatile Composition
Autor: Dos-Santos, Noelia Bueso, María C. Diaz, Aurora Moreno, Eduard Garcia-Mas, Jordi Monforte Gilabert, Antonio José Fernández-Trujillo, Juan Pablo
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario Mixto de Biología Molecular y Celular de Plantas - Institut Universitari Mixt de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The effect of the QTL involved in climacteric ripening ETHQB3.5 on the fruit VOC composition was studied using a set of Near-Isogenic Lines (NILs) containing overlapping introgressions from the Korean accession PI ...[+]
Palabras clave: Candidate genes , Cucumis melo L. , Ethylene production , Fruit quality , Near-isogenic lines , Respiration rate , Quantitative trait loci , Volatile organic compounds
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods12020376
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods12020376
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MEC//AP2006-1565/ES/AP2006-1565/
...[+]
info:eu-repo/grantAgreement/MEC//AP2006-1565/ES/AP2006-1565/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2010-20858/ES/CALIDAD AROMATICA DEL MELON Y SU RELACION CON PRECURSORES Y EL COMPORTAMIENTO FISIOLOGICO DEL FRUTO/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2012-40130-C02-02/ES/DESCIFRANDO LA BASE GENETICA DE LA MORFOLOGIA DEL FRUTO Y LA DOMESTICACION DE MELON/
info:eu-repo/grantAgreement/f SéNeCa//11784%2FPI%2F09/
info:eu-repo/grantAgreement/f SéNeCa//05676%2FPI%2F07/
info:eu-repo/grantAgreement/f SéNeCa//00620%2FPI%2F04/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2003-09175-C02-01/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2003-09175-C02-02/
info:eu-repo/grantAgreement/CARM//BIO-AGR06%2F02-0011/
[-]
Agradecimientos:
This research was supported by the Ministry of Innovation and Science (at present, Ministry of Economy and Competitiveness) and Regional Development of European Union FEDER funds (AGL2010-20858, AGL2012-40130-C02-02, ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem