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Sensory Evaluation, Physico-Chemical Properties, and Aromatic Profile of Pasteurised Orange Juice with Resistant Maltodextrin

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Sensory Evaluation, Physico-Chemical Properties, and Aromatic Profile of Pasteurised Orange Juice with Resistant Maltodextrin

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Arilla, E.; Martínez-Monzó, J.; Chis, MS.; Corina Farcas, A.; Socaci, SA.; Codoñer-Franch, P.; García-Segovia, P.... (2023). Sensory Evaluation, Physico-Chemical Properties, and Aromatic Profile of Pasteurised Orange Juice with Resistant Maltodextrin. Foods. 12(21). https://doi.org/10.3390/foods12214025

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/211252

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Título: Sensory Evaluation, Physico-Chemical Properties, and Aromatic Profile of Pasteurised Orange Juice with Resistant Maltodextrin
Autor: Arilla, Elías Martínez-Monzó, Javier Chis, Maria Simona Corina Farcas, Anca Socaci, Sonia Ancuta Codoñer-Franch, Pilar García-Segovia, Purificación Igual Ramo, Marta
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The beneficial health effects of prebiotics have been demonstrated in numerous research papers. However, their incorporation into daily food remains unfamiliar to consumers. This work evaluates the effects of the ...[+]
Palabras clave: Prebiotics , Fruit juices , Sensory attributes , Physico-chemical characteristics , Aroma volatile compounds
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods12214025
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods12214025
Agradecimientos:
We would like to thank Refresco Iberia S.A.U. for its support and for providing the squeezed orange juice to perform this study and all participants from the Quality Control department that performed the sensory evaluation ...[+]
Tipo: Artículo

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