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IV-Range Carrot Waste Flour Enhances Nutritional and Functional Properties of Rice-Based Gluten-Free Muffins

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IV-Range Carrot Waste Flour Enhances Nutritional and Functional Properties of Rice-Based Gluten-Free Muffins

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Bas-Bellver, CI.; Barrera Puigdollers, C.; Betoret Valls, N.; Seguí Gil, L.; Harasym, J. (2024). IV-Range Carrot Waste Flour Enhances Nutritional and Functional Properties of Rice-Based Gluten-Free Muffins. Foods. 13(9). https://doi.org/10.3390/foods13091312

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/211509

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Título: IV-Range Carrot Waste Flour Enhances Nutritional and Functional Properties of Rice-Based Gluten-Free Muffins
Autor: Bas-Bellver, Claudia Isabel Barrera Puigdollers, Cristina Betoret Valls, Noelia Seguí Gil, Lucía Harasym, Joanna
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Fortification of bakery products with plant-based functional ingredients has gained interest in recent years. Low-cost fruit and vegetable waste has been proposed to replace wheat flour, but less research has been ...[+]
Palabras clave: Food waste valorization , Gluten-free bakery products , Vegetable flours , Carrot residues , Sustainable diets , Nutritional foods , Functional ingredients
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods13091312
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods13091312
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AVFGA//AGCOOP_A%2F2021%2F020//OBTENCIÓN DE PRODUCTORS EN POLVO A PARTIR DE LAS LÍNEAS DE CONFECCIÓN DE COL BLANCA PARA SU USO COMO INGREDIENTE FUNCIONAL SOSTENIBLE Y PARA LA GESTIÓN INTEGRADA DE PLANTAS ARVENSES/
info:eu-repo/grantAgreement/AVFGA//AGCOOP_D%2F2018%2F025//OBTENCION DE POLVOS DE USO ALIMENTARIO CON PROPIEDADES FUNCIONALES A PARTIR DE RESIDUOS DE LAS LINEAS DE CONFECCION DE HORTALIZAS/
info:eu-repo/grantAgreement/MNiSW//015%2FRID%2F2018%2F19/
Agradecimientos:
This paper has been written within the framework of the PROM Program for International Exchange of Doctoral Students and Academic Staff founded by the Polish National Agency for Academic Exchange Contract No. PPI/PRO/20 ...[+]
Tipo: Artículo

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