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Characterization of Second-Generation Snacks Manufactured from Andean Tubers and Tuberous Root Flours

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Characterization of Second-Generation Snacks Manufactured from Andean Tubers and Tuberous Root Flours

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Acurio, L.; Salazar, D.; Castillo, B.; Santiana, C.; Martínez-Monzó, J.; Igual Ramo, M. (2024). Characterization of Second-Generation Snacks Manufactured from Andean Tubers and Tuberous Root Flours. Foods. 13(1). https://doi.org/10.3390/foods13010051

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/211612

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Título: Characterization of Second-Generation Snacks Manufactured from Andean Tubers and Tuberous Root Flours
Autor: Acurio, Liliana Salazar, Diego Castillo, Bagner Santiana, Cristian Martínez-Monzó, Javier Igual Ramo, Marta
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Andean roots, such as zanahoria blanca, achira, papa China, camote, oca, and mashua, contain high amounts of dietary fiber, vitamins, minerals, and fructo-oligosaccharides. This study aimed to demonstrate the possibility ...[+]
Palabras clave: Arracacia xanthorrhiza , Canna indica , Colocasia esculenta , Ipomoea batatas , Oxalis tuberosa , Tropaeolum tuberosum
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods13010051
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods13010051
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UNIVERSIDAD POLITECNICA DE VALENCIA//AD2111//VALORIZACIÓN DE TUBÉRCULOS ANDINOS PARA LA OBTENCIÓN DE INGREDIENTES ALIMENTARIOS Y SU VIABILIDAD. CONCIENCIACIÓN DE SU VALOR NUTRITIVO Y FUNCIONAL./
Agradecimientos:
This research was funded by Centro de Cooperacion al Desarrollo (CCD) of the Universitat Politecnica de Valencia (project AD2111) "Valorizacion de tuberculos andinos para la obtencion de ingredientes alimentarios y su ...[+]
Tipo: Artículo

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