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Acurio, L.; Salazar, D.; Castillo, B.; Santiana, C.; Martínez-Monzó, J.; Igual Ramo, M. (2024). Characterization of Second-Generation Snacks Manufactured from Andean Tubers and Tuberous Root Flours. Foods. 13(1). https://doi.org/10.3390/foods13010051
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/211612
Título: | Characterization of Second-Generation Snacks Manufactured from Andean Tubers and Tuberous Root Flours | |
Autor: | Acurio, Liliana Salazar, Diego Castillo, Bagner Santiana, Cristian | |
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] Andean roots, such as zanahoria blanca, achira, papa China, camote, oca, and mashua, contain high amounts of dietary fiber, vitamins, minerals, and fructo-oligosaccharides. This study aimed to demonstrate the possibility ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reconocimiento (by) | |
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | https://doi.org/10.3390/foods13010051 | |
Código del Proyecto: |
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Agradecimientos: |
This research was funded by Centro de Cooperacion al Desarrollo (CCD) of the Universitat Politecnica de Valencia (project AD2111) "Valorizacion de tuberculos andinos para la obtencion de ingredientes alimentarios y su ...[+]
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Tipo: |
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