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Impact of Fava Bean (Vicia faba) Processing on Quality Characteristics and Digestibility of a Protein-Rich Snack

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Impact of Fava Bean (Vicia faba) Processing on Quality Characteristics and Digestibility of a Protein-Rich Snack

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Khvostenko, K.; Muñoz-Pina, S.; García Hernández, J.; Heredia Gutiérrez, AB.; Andrés Grau, AM. (2024). Impact of Fava Bean (Vicia faba) Processing on Quality Characteristics and Digestibility of a Protein-Rich Snack. Foods. 13(15). https://doi.org/10.3390/foods13152372

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/211736

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Título: Impact of Fava Bean (Vicia faba) Processing on Quality Characteristics and Digestibility of a Protein-Rich Snack
Autor: Khvostenko, Kateryna Muñoz-Pina, Sara García Hernández, Jorge Heredia Gutiérrez, Ana Belén Andrés Grau, Ana María
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The impact of fava bean processing methods (soaking, autoclaving, fermentation) on a legume-based bars' quality, protein characteristics, and digestibility was shown. The antioxidant and the angiotensin-converting ...[+]
Palabras clave: Fava beans , Snack , Fermentation , Pleurotus ostreatus , Protein , Digestibility
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods13152372
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods13152372
Coste APC: 2696.85
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GV INNOV.UNI.CIENCIA//AGROALNEXT%2F2022%2F030//DESARROLLO DE NUEVOS PRODUCTOS SALUDABLES Y SOSTENIBLES BASADOS EN LEGUMBRES FERMENTADAS PARA LA PREVENCIÓN DEL SOBREPESO INFANTIL/
info:eu-repo/grantAgreement/UPV-VIN//PAID-10-21//Desarrollo de nuevos productos saludables y sostenibles basados en legumbres fermentadas./
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-PD-22/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//PRTR-C17.I1/
Agradecimientos:
This research formed part of the AGROALNEXT program and was supported by MCIN with funding from European Union NextGenerationEU (PRTR-C17.I1) and by Generalitat Valenciana. Kateryna Khvostenko was a beneficiary of a grant ...[+]
Tipo: Artículo

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