- -

Evaluation of the Technological Performance of Soft Wheat Flours for Fresh-Pasta Production as Affected by Industrial Refining Degree

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Evaluation of the Technological Performance of Soft Wheat Flours for Fresh-Pasta Production as Affected by Industrial Refining Degree

Mostrar el registro completo del ítem

Iacovino, S.; Garzon, R.; Rosell, C.; Marconi, E.; Albors, A.; Martín-Esparza, M. (2024). Evaluation of the Technological Performance of Soft Wheat Flours for Fresh-Pasta Production as Affected by Industrial Refining Degree. Food and Bioprocess Technology. https://doi.org/10.1007/s11947-024-03638-z

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/212238

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Evaluation of the Technological Performance of Soft Wheat Flours for Fresh-Pasta Production as Affected by Industrial Refining Degree
Autor: Iacovino, S. Garzon, R. Rosell, C.M. Marconi, E. Albors, A. Martín-Esparza, M.E.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Nowadays, whole grain and less refined flours deriving from higher extraction rate milling processes have received much attention due to the presence of the external parts of the grain constituting the bran, with ...[+]
Palabras clave: Functional properties , Starch pasting properties , Fiber , Fresh-pasta , Bran
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada (by-nd)
Fuente:
Food and Bioprocess Technology. (issn: 1935-5130 )
DOI: 10.1007/s11947-024-03638-z
Editorial:
Springer-Verlag
Versión del editor: https://doi.org/10.1007/s11947-024-03638-z
Agradecimientos:
Open Access funding provided thanks to the CRUE-CSIC agreement with Springer Nature.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem