- -

Physicochemical, Technological and Functional Properties of Upcycled Vegetable Waste Ingredients as Affected by Processing and Storage

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Physicochemical, Technological and Functional Properties of Upcycled Vegetable Waste Ingredients as Affected by Processing and Storage

Mostrar el registro completo del ítem

Bas-Bellver, CI.; Barrera Puigdollers, C.; Betoret Valls, N.; Seguí Gil, L. (2023). Physicochemical, Technological and Functional Properties of Upcycled Vegetable Waste Ingredients as Affected by Processing and Storage. Plant Foods for Human Nutrition. 78(4):710-719. https://doi.org/10.1007/s11130-023-01114-1

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/212561

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Physicochemical, Technological and Functional Properties of Upcycled Vegetable Waste Ingredients as Affected by Processing and Storage
Autor: Bas-Bellver, Claudia Isabel Barrera Puigdollers, Cristina Betoret Valls, Noelia Seguí Gil, Lucía
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Vegetable wastes are generated during harvesting, processing, and distribution, which implies a wastage of nutrients and evidence inefficiencies in present food systems. Vegetable residues are rich in bioactive ...[+]
Palabras clave: Vegetable wastes , By-products valorisation , Upcycled ingredients , Bio-waste processing , Storage stability , Functional ingredients , Functional properties
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Plant Foods for Human Nutrition. (issn: 0921-9668 )
DOI: 10.1007/s11130-023-01114-1
Editorial:
Springer-Verlag
Versión del editor: https://doi.org/10.1007/s11130-023-01114-1
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AVFGA//AGCOOP_D%2F2018%2F025/ES/OBTENCIÓN DE POLVOS DE USO ALIMENTARIO CON PROPIEDADES FUNCIONALES A PARTIR DE RESIDUOS DE LAS LINEAS DE CONFECCIÓN DE HORTALIZAS/
Agradecimientos:
Authors would like to acknowledge Generalitat Valenciana for funding and Agricola Villena Coop. V. for their participation.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem