- -

Insights into the development of grapefruit nutraceutical powder by spray drying: Physical characterization, chemical composition and 3D intestinal permeability

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Insights into the development of grapefruit nutraceutical powder by spray drying: Physical characterization, chemical composition and 3D intestinal permeability

Mostrar el registro completo del ítem

Gonzalez, F.; García Martínez, EM.; Camacho Vidal, MM.; Martínez-Navarrete, N.; Sarmento, B.; Fernandes, I.; Freitas, V.... (2019). Insights into the development of grapefruit nutraceutical powder by spray drying: Physical characterization, chemical composition and 3D intestinal permeability. Journal of the Science of Food and Agriculture. 99(10):4686-4694. https://doi.org/10.1002/jsfa.9709

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/213041

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Insights into the development of grapefruit nutraceutical powder by spray drying: Physical characterization, chemical composition and 3D intestinal permeability
Autor: Gonzalez, Freddy García Martínez, Eva María Camacho Vidal, Mª Mar Martínez-Navarrete, Nuria Sarmento, Bruno Fernandes, Iva Freitas, Victor Rodrigues, Francisca Oliveira, Beatriz
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The development of functional and nutraceutical foods comes from a greater awareness of the relationship between food and health by consumers. On the other hand, the idea of purifying and encapsulating bioactive ...[+]
Palabras clave: Grapefruit powder , Bioactive compounds , LC-ESI-MS , 3D intestinal model , Permeability
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of the Science of Food and Agriculture. (issn: 0022-5142 )
DOI: 10.1002/jsfa.9709
Editorial:
John Wiley & Sons
Versión del editor: https://doi.org/10.1002/jsfa.9709
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/FCT/6817 - DCRRNI ID/UID%2FQUI%2F50006%2F2013/PT/Clean Technologies and Processes/
info:eu-repo/grantAgreement/FCT/FARH/SFRH%2FBPD%2F86173%2F2012/PT/SÍNTESE E CARACTERIZAÇÃO ESTRUTURAL DE PIGMENTOS ANTOCIÂNICOS E RESPETIVOS METABOLITOS: BIODISPONIBILIDADE E PROPRIEDADES BIOLÓGICAS./
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2012-39103/ES/EFECTO DEL PROCESADO EN LA CALIDAD DEL POMELO EN POLVO Y EN LA BIODISPONIBILIDAD DE SUS COMPONENTES FUNCIONALES/
info:eu-repo/grantAgreement/FEDER//NORTE-01-0145-FEDER-000011/
info:eu-repo/grantAgreement/FEDER//NORTE-07-0124-FEDER-000069/
Agradecimientos:
Francisca Rodrigues is thankful for her postdoc research grant from the project Operacao NORTE-01-0145-FEDER-000011. Iva Fernandes is grateful for the Post-Doctoral Grant SFRH/BPD/86173/2012 from the Foundation for Science ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem