- -

Caracterització de recobriments comestibles a base de quitosà i propolis

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Caracterització de recobriments comestibles a base de quitosà i propolis

Show full item record

Vicent Oltra, AT. (2011). Caracterització de recobriments comestibles a base de quitosà i propolis. http://hdl.handle.net/10251/27801.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/27801

Files in this item

Item Metadata

Title: Caracterització de recobriments comestibles a base de quitosà i propolis
Author:
Director(s): Cháfer Nácher, María Teresa
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2011
Issued date:
Abstract:
[ES] En este trabajo se analizan las propiedades reológicas, densidad, tamaño de partícula y potencial- de cuatro formulaciones a base de quitosano y propóleo, así como las propiedades ópticas, mecánicas i microestru ...[+]


[EN] In this work the rheological properties, density, size of particle and potential- of four formulations based on chitosan and propolis, as well as the optical, mechanical and microstructural properties, water vapor ...[+]


[CAT] En aquest treball s¿analitzen les propietats reològiques, densitat, tamany de partícula i potencial-_ de quatre formulacions a base de quitosà i propolis, així com les propietats òptiques, mecàniques i microstructurals, ...[+]
Subjects: Quitosà , Films , Propietats fisicoquímiques , Quitosano , Propóleo , Propiedades fisicoquímicas , Chitosan , Propolis , Physicochemical properties
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
degree: Máster Universitario en Ciencia e Ingeniería de los Alimentos-Màster Universitari en Ciència i Enginyeria dels Aliments
Type: Tesis de máster

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record