- -

Development of Active Polyvinyl Alcohol/beta-Cyclodextrin Composites To Scavenge Undesirable Food Components

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Development of Active Polyvinyl Alcohol/beta-Cyclodextrin Composites To Scavenge Undesirable Food Components

Mostrar el registro completo del ítem

López De Dicastillo Bergamo, AC.; Jordá, M.; Catala Moragrega, R.; Gavara Clemente, R.; Hernandez-Munoz, P. (2011). Development of Active Polyvinyl Alcohol/beta-Cyclodextrin Composites To Scavenge Undesirable Food Components. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 59(20):11026-11033. doi:10.1021/jf200749f.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/28258

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Development of Active Polyvinyl Alcohol/beta-Cyclodextrin Composites To Scavenge Undesirable Food Components
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Active food packaging systems based on the incorporation of agents into polymeric package walls are being designed to purposely release or retain compounds to maintain or even increase food quality. The objective of ...[+]
Palabras clave: Beta-cydodextrin , Active material , Composites , Cross-linking , Cholesterol , Scavenger , Polyvinyl alcohol
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. (issn: 0021-8561 )
DOI: 10.1021/jf200749f
Editorial:
American Chemical Society
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1021/jf200749f
Patrocinador:
Spanish Ministry of Science and Innovation
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem