- -

Biochemical Properties of Bioplastics Made from Wheat Gliadins Cross-Linked with Cinnamaldehyde

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Biochemical Properties of Bioplastics Made from Wheat Gliadins Cross-Linked with Cinnamaldehyde

Mostrar el registro completo del ítem

Pau Balaguer, M.; Gomez-Estaca, J.; Gavara Clemente, R.; Hernandez-Munoz, P. (2011). Biochemical Properties of Bioplastics Made from Wheat Gliadins Cross-Linked with Cinnamaldehyde. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 59(24):13212-13220. doi:10.1021/jf203055s

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/28268

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Biochemical Properties of Bioplastics Made from Wheat Gliadins Cross-Linked with Cinnamaldehyde
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
The aim of this work has been to study the modification of gliadin films with cinnamaldehyde as a potential crosslinker agent. The molecular weight profile and cross-linking density showed that cinnamaldehyde increased ...[+]
Palabras clave: Bioplastics , Gliadin films , Cinnamaldehyde , Cross-linking , Enzymatic degradation
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. (issn: 0021-8561 )
DOI: 10.1021/jf203055s
Editorial:
American Chemical Society
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1021/jf203055s
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem