- -

Functional Properties of Bioplastics Made from Wheat Gliadins Modified with Cinnamaldehyde

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Functional Properties of Bioplastics Made from Wheat Gliadins Modified with Cinnamaldehyde

Mostrar el registro completo del ítem

Balaguer, MP.; Gomez-Estaca, J.; Gavara Clemente, R.; Hernandez-Munoz, P. (2011). Functional Properties of Bioplastics Made from Wheat Gliadins Modified with Cinnamaldehyde. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 59(12):6689-6695. doi:10.1021/jf200477a.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/28270

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Functional Properties of Bioplastics Made from Wheat Gliadins Modified with Cinnamaldehyde
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
Cinnamaldehyde is a naturally occurring alpha,beta-unsaturated aldehyde. Its potential as a natural cross-linker to improve the physical performance of cast wheat gliadin films was evaluated. The cross-linking reaction was ...[+]
Palabras clave: Bioplastics , Gliadin films , cinnamaldehyde , protein cross-linking
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. (issn: 0021-8561 )
DOI: 10.1021/jf200477a
Editorial:
American Chemical Society
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1021/jf200477a
Patrocinador:
Spanish Ministry of Science and Innovation AGL2006-02176 AGL2009-08776
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem