- -

Is The Food Industry Taking A Proactive Stance On Environmental Issues? Results From An Empirical Analysis

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Is The Food Industry Taking A Proactive Stance On Environmental Issues? Results From An Empirical Analysis

Mostrar el registro completo del ítem

Segarra Oña, MDV.; Miret Pastor, LG.; Peiró Signes, A. (2011). Is The Food Industry Taking A Proactive Stance On Environmental Issues? Results From An Empirical Analysis. Review of Business Information Systems. 15(5):11-16. doi:10.19030/rbis.v15i5.6013

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/28867

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Is The Food Industry Taking A Proactive Stance On Environmental Issues? Results From An Empirical Analysis
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Economía y Ciencias Sociales - Departament d'Economia i Ciències Socials
Universitat Politècnica de València. Departamento de Organización de Empresas - Departament d'Organització d'Empreses
Universitat Politècnica de València. Instituto de Investigación para la Gestión Integral de Zonas Costeras - Institut d'Investigació per a la Gestió Integral de Zones Costaneres
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Food industry is the largest industrial sector in both, the EU and the U.S., feature that persists in Spain where it accounts for 17% of total industrial sales, 7% of GDP, and employs over 500,000 people. However, ...[+]
Palabras clave: Environmental Certification , Spanish Food Industry , Economic Performance
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Review of Business Information Systems. (issn: 1534-665X ) (eissn: 2157-9547 )
DOI: 10.19030/rbis.v15i5.6013
Editorial:
Clute Institute
Versión del editor: https://doi.org/10.19030/rbis.v15i5.6013
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem