- -

Fiber from tangerine juice industry

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Fiber from tangerine juice industry

Mostrar el registro completo del ítem

Marti, N.; Saura, D.; Fuentes, E.; Lizama Abad, V.; Garcia, E.; Mico-Ballester, MJ.; Lorente, J. (2011). Fiber from tangerine juice industry. Industrial Crops and Products. (33):94-98. doi:10.1016/j.indcrop.2010.09.004.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/30299

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Fiber from tangerine juice industry
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
The four main tangerine varieties (Oroval, Hernandina, Fortuna and Clemenville) processed in the Mediterranean region were analyzed for juice yield, diverse by-products obtained in industrial processing (peel, core and ...[+]
Palabras clave: Fiber , FMC In line , Industrial extraction , Mandarine , Tangerine , Acid detergent fiber , Citrus by-product , Citrus juices , Crude fibers , Economical profit , Fiber contents , Fruit size , In-line , Industrial processing , Juice extraction , Juice yield , Marketing strategy , Mediterranean region , Neutral detergent fiber , Physiological functions , Pilot plant test , Acids , Cements , Detergents , Fruit juices , Industry , Marketing , Pilot plants , Profitability , Fibers , Food industry , Food processing , Fruit , Mediterranean environment , Plant product , Citrus , Citrus reticulata
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Industrial Crops and Products. (issn: 0926-6690 )
DOI: 10.1016/j.indcrop.2010.09.004
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.indcrop.2010.09.004
Patrocinador:
JBT FoodTech (EMENA Citrus System Div.)
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem