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Influence of process parameters on the foam separation course of whey proteins

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Influence of process parameters on the foam separation course of whey proteins

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Alegre Martín, MD. (2010). Influence of process parameters on the foam separation course of whey proteins. http://hdl.handle.net/10251/33055.

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Metadatos del ítem

Título: Influence of process parameters on the foam separation course of whey proteins
Autor: Alegre Martín, María Dolores
Director(es): Igual Muñoz, Anna Neus Holowacz, Iwona Kawalec-pietrenko,Bozenna
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales - Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials
Fecha acto/lectura:
2010-02
Fecha difusión:
Resumen:
Consulta en la Biblioteca ETSI Industriales (8271)


[EN] Whey has generally been considered as the by-product by cheese production and in addition, a problem to get rid of. Hence, before it was regulated by the DNR (Department of Natural Resources) it was often dumped in ...[+]
Palabras clave: Consulta en la Biblioteca ETSI Industriales , Productos lácteos , Proteínas
Derechos de uso: Cerrado
Editorial:
Universitat Politècnica de València
Titulación: Ingeniero Químico-Enginyer Químic
Tipo: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

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