- -

EVALUACIÓN DE LA EFICACIA DEL IFS EN UNA EMPRESA DE BURGER MEAT

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

EVALUACIÓN DE LA EFICACIA DEL IFS EN UNA EMPRESA DE BURGER MEAT

Show full item record

Torres Villanueva, L. (2013). EVALUACIÓN DE LA EFICACIA DEL IFS EN UNA EMPRESA DE BURGER MEAT. http://hdl.handle.net/10251/33807.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/33807

Files in this item

Item Metadata

Title: EVALUACIÓN DE LA EFICACIA DEL IFS EN UNA EMPRESA DE BURGER MEAT
Author: Torres Villanueva, Laura
Director(s): Doménech Antich, Eva Mª Escriche Roberto, Mª Isabel
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior del Medio Rural y Enología - Escola Tècnica Superior del Medi Rural i Enologia
Read date / Event date:
2013-07-15
Issued date:
Abstract:
[ ES] Se valoran los beneficios y las consecuencias de tener implantada la norma IFS versión 6 en la empresa E.M, analizando los resultados obtenidos en materia prima y en producto final. Obteniendo mejoras y puntos débiles ...[+]


[ CAT] RESUM: Es valoren els beneficis i les conseqüències de tindre implantada la norma IFS versió 6 en l'empresa E.M, analitzant els resultats obtinguts en matèria primera i en producte final. Obtenint millores i punts ...[+]


[ EN ] We estimated the benefits and consequences of having implemented the IFS standard (v.6.0) in the company E.M. We analyzed the results in raw material as well as in final product, obtaining possible improvements and ...[+]
Subjects: IFS , Burger meat , Incidencias , Materia prima , Calidad , Proeevedpres , incidents , raw materials , product suppliers , Quality
Copyrigths: Cerrado
degree: Máster Universitario en Gestión y Seguridad Alimentaria-Màster Universitari en Gestió y Seguretat Alimentària
Type: Tesis de máster

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record