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Yeast diversity in artisanal cheeses: biotechnological applications

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Yeast diversity in artisanal cheeses: biotechnological applications

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Padilla López, B. (2014). Yeast diversity in artisanal cheeses: biotechnological applications [Tesis doctoral no publicada]. Universitat Politècnica de València. doi:10.4995/Thesis/10251/36065.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/36065

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Metadatos del ítem

Título: Yeast diversity in artisanal cheeses: biotechnological applications
Autor:
Director(es): BELLOCH TRINIDAD, Mª CARMEN Manzanares Mir, Paloma
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Fecha acto/lectura: 2014-02-14
Resumen:
The impact of yeasts on food production, quality and safety is closely linked with their ecology and biological activities. Recently, as a consequence of the relationship between diet and health, yeasts are becoming ...[+]
Palabras clave: Cheese , Yeast , Debaryomyces hansenii , Kluyveromyces lactis , Kluyveromyces marxianus , Prebiotic oligosaccharides , Aroma.
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/36065
Tipo: Tesis doctoral

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