- -

Potential of vegetable proteins in diets of Gilthead Sea bream (Sparus aurata)

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Potential of vegetable proteins in diets of Gilthead Sea bream (Sparus aurata)

Show full item record

Navarro Ramírez, AI. (2013). Potential of vegetable proteins in diets of Gilthead Sea bream (Sparus aurata). Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/36142

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/36142

Files in this item

Item Metadata

Title: Potential of vegetable proteins in diets of Gilthead Sea bream (Sparus aurata)
Author: Navarro Ramírez, Ana Isabel
Director(s): Tomás Vidal, Ana
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Servicio de Alumnado - Servei d'Alumnat
Read date / Event date:
2013-09-30
Issued date:
Abstract:
[ES] Estudiar la posibilidad de un reemplazo total de la harina de pescado por una mezcla de proteínas vegetales en dietas extruidas para la dorada, para optimizar el crecimiento, palatabilidad y evaluar la calidad del filete.[+]


[EN] Study the possibility of total replacing fish meal by a plant protein mixture in gilthead sea bream extruded diets to optimize the growth, feed profitability and to evaluate fillet quality.
Subjects: Sparus aurata , Proteína vegetal , Calidad del pescado , Vegetable protein , Fish quality
Copyrigths: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Acuicultura-Màster Universitari en Aqüicultura
Type: Tesis de máster

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record