- -

Genetic Analyses of Growth, Carcass and Meat Quality Traits in Maternal Lines of Rabbits and Their Diallel Cross/ Análisis Genético de Caracteres de Crecimiento, Matadero y Calidad de Carne en Lineas Maternales de Conejo y en su Cruzamiento Dialélico

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Genetic Analyses of Growth, Carcass and Meat Quality Traits in Maternal Lines of Rabbits and Their Diallel Cross/ Análisis Genético de Caracteres de Crecimiento, Matadero y Calidad de Carne en Lineas Maternales de Conejo y en su Cruzamiento Dialélico

Show full item record

Mínguez Balaguer, C. (2014). Genetic Analyses of Growth, Carcass and Meat Quality Traits in Maternal Lines of Rabbits and Their Diallel Cross/ Análisis Genético de Caracteres de Crecimiento, Matadero y Calidad de Carne en Lineas Maternales de Conejo y en su Cruzamiento Dialélico [Tesis doctoral no publicada]. Universitat Politècnica de València. https://doi.org/10.4995/Thesis/10251/37981

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/37981

Files in this item

Item Metadata

Title: Genetic Analyses of Growth, Carcass and Meat Quality Traits in Maternal Lines of Rabbits and Their Diallel Cross/ Análisis Genético de Caracteres de Crecimiento, Matadero y Calidad de Carne en Lineas Maternales de Conejo y en su Cruzamiento Dialélico
Author: Mínguez Balaguer, Carlos
Director(s): Baselga Izquierdo, Manuel Sánchez Serrano, Juan Pablo
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Read date / Event date:
2014-05-23
Issued date:
Abstract:
El gazapo engordado en explotaciones comerciales proviene de un cruzamiento a tres vías, y por tanto su madre (cruce de dos líneas maternales) aporta el 50% de sus genes y es necesario estudiar los caracteres de crecimiento ...[+]
Subjects: Foundation lines , Growth traits , Maternal lines , Rabbit , Crossbreeding parameters , Diallel cross , Slaughter traits , Carcass traits , Meat quality traits.
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/37981
Publisher:
Universitat Politècnica de València
Type: Tesis doctoral

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record