- -

Effect of dietary supplementation of spirulina (Arthrospira platensis) and thyme (Thymus vulgaris) on apparent digestibility and productive performance of growing rabbits

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Effect of dietary supplementation of spirulina (Arthrospira platensis) and thyme (Thymus vulgaris) on apparent digestibility and productive performance of growing rabbits

Mostrar el registro completo del ítem

Gerencsér, Z.; Szendro, Z.; Matics, Z.; Radnai, I.; Kovács, M.; Nagy, I.; Cullere, M.... (2014). Effect of dietary supplementation of spirulina (Arthrospira platensis) and thyme (Thymus vulgaris) on apparent digestibility and productive performance of growing rabbits. World Rabbit Science. 22(1):1-9. http://hdl.handle.net/10251/39050.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/39050

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effect of dietary supplementation of spirulina (Arthrospira platensis) and thyme (Thymus vulgaris) on apparent digestibility and productive performance of growing rabbits
Autor:
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aim of this study was to evaluate the effect of dietary supplementation with spirulina (Arthrospira platensis) or/and thyme (Thymus vulgaris) on total tract apparent digestibility of nutrients and the performance ...[+]
Palabras clave: Spirulina , Thyme , Rabbits , Growth performance , Total tract apparent digestibility
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
World Rabbit Science. (issn: 1257-5011 ) (eissn: 1989-8886 )
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://polipapers.upv.es/index.php/wrs/article/view/1351/2430
Patrocinador:
Padova University research funds (Progetti di Ricerca di Ateneo 2011) code: CPDA117509/11 and the GOP-1.3.1-11/B-2011-0045
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem