- -

Effect of dietary supplementation of spirulina (Arthrospira platensis) and thyme (Thymus vulgaris) on carcass composition, meat physical traits, and vitamin B12 content on growing rabbits

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Effect of dietary supplementation of spirulina (Arthrospira platensis) and thyme (Thymus vulgaris) on carcass composition, meat physical traits, and vitamin B12 content on growing rabbits

Mostrar el registro completo del ítem

Dalle Zotte, A.; Cullere, M.; Sartori, A.; Dal Bosco, A.; Gerencsér, Z.; Matics, Z.; Kovàcs, M.... (2014). Effect of dietary supplementation of spirulina (Arthrospira platensis) and thyme (Thymus vulgaris) on carcass composition, meat physical traits, and vitamin B12 content on growing rabbits. World Rabbit Science. 22(1):11-19. http://hdl.handle.net/10251/39051.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/39051

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effect of dietary supplementation of spirulina (Arthrospira platensis) and thyme (Thymus vulgaris) on carcass composition, meat physical traits, and vitamin B12 content on growing rabbits
Autor:
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aim of this study was to compare the effect and duration of dietary inclusion of 5% spirulina (Arthrospira platensis) and/or 3% thyme (Thymus vulgaris) on growing rabbit carcass composition, meat and bone rheological ...[+]
Palabras clave: Spirulina platensis , Thymus vulgaris , Rabbit meat , Vitamin B12
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
World Rabbit Science. (issn: 1257-5011 ) (eissn: 1989-8886 )
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://polipapers.upv.es/index.php/wrs/article/view/1449/2429
Patrocinador:
Padova University research funds (Progetti di Ricerca di Ateneo 2011) code: CPDA117509/11, and the GOP-1.3.1-11/B-2011-0045
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem