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MICRO- AND NANOENCAPSULATION VIA ELECTRO-HYDRODYNAMIC PROCESSING OF INTEREST IN FOOD APPLICATIONS

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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MICRO- AND NANOENCAPSULATION VIA ELECTRO-HYDRODYNAMIC PROCESSING OF INTEREST IN FOOD APPLICATIONS

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Pérez Masiá, R. (2014). MICRO- AND NANOENCAPSULATION VIA ELECTRO-HYDRODYNAMIC PROCESSING OF INTEREST IN FOOD APPLICATIONS [Tesis doctoral no publicada]. Universitat Politècnica de València. doi:10.4995/Thesis/10251/39341.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/39341

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Título: MICRO- AND NANOENCAPSULATION VIA ELECTRO-HYDRODYNAMIC PROCESSING OF INTEREST IN FOOD APPLICATIONS
Autor:
Director(es): LAGARON CABELLO, JOSE MARIA LÓPEZ RUBIO, MARÍA DE LOS DESAMPARADOS
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Fecha acto/lectura: 2014-07-18
Resumen:
Micro- and nanoencapsulation have generated great interest over the last years in multiple fields. Particularly in the food industry, this technology presents potential applications for the development of smart packaging ...[+]
Palabras clave: Encapsulación , Electrospinning , Envases activos , Alimentación , Materiales de cambio de fase (PCMs)
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/39341
Tipo: Tesis doctoral

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