Mostrar el registro completo del ítem
Escobar García, JD.; Alcañiz Fillol, M.; Masot Peris, R.; Fuentes López, A.; Bataller Prats, R.; Soto Camino, J.; Barat Baviera, JM. (2013). Quantification of organic acids using voltammetric tongues. Food Chemistry. 138(2-3):814-820. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.11.078
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/40322
Título: | Quantification of organic acids using voltammetric tongues | |
Autor: | Escobar García, Juan David | |
Entidad UPV: |
|
|
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
Recently, electronic tongues (ET) have appeared as an excellent alternative to traditional techniques for
the evaluation of food quality and processes. ET systems are based on arrays of low selectivity sensors
that are ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Cerrado | |
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.11.078 | |
Código del Proyecto: |
|
|
Agradecimientos: |
|
|
Tipo: |
|