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Design of an electronic system and its application to electronic tongues using variable amplitude pulse voltammetry and impedance spectroscopy

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Design of an electronic system and its application to electronic tongues using variable amplitude pulse voltammetry and impedance spectroscopy

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Alcañiz Fillol, M.; Vivancos, J.; Masot Peris, R.; Ibáñez Civera, FJ.; Raga Ramón, M.; Soto Camino, J.; Martínez Mañez, R. (2012). Design of an electronic system and its application to electronic tongues using variable amplitude pulse voltammetry and impedance spectroscopy. Journal of Food Engineering. 111(1):122-128. doi:10.1016/j.jfoodeng.2012.01.014

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/40326

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Título: Design of an electronic system and its application to electronic tongues using variable amplitude pulse voltammetry and impedance spectroscopy
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Electrónica - Departament d'Enginyeria Electrònica
Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos de Ingeniería - Departament de Projectes d'Enginyeria
Universitat Politècnica de València. Instituto de Reconocimiento Molecular y Desarrollo Tecnológico - Institut de Reconeixement Molecular i Desenvolupament Tecnològic
Universitat Politècnica de València. Departamento de Química - Departament de Química
Fecha difusión:
Resumen:
Electronic equipment (IDM-1) especially designed for the application of voltammetric and impedometric electronic tongues is described. For impedance spectroscopy the equipment permits the generation of sinusoidal signals ...[+]
Palabras clave: Electronic tongues , Impedance spectroscopy , PCA , Voltammetry , Electronic systems , Pulse voltammetry , Bioelectric phenomena , Iridium , Platinum , Rhodium
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2012.01.014
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2012.01.014
Agradecimientos:
We thank MICINN (MAT2009-14564-C04-02) for a research fellowship.
Tipo: Artículo

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