- -

Effect of storage and preservation of milk samples on the response of microbial inhibitor tests

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Effect of storage and preservation of milk samples on the response of microbial inhibitor tests

Mostrar el registro completo del ítem

Borràs Llopis, M.; Roca Marugán, MI.; Lisandro Althaus, R.; Molina Pons, MP. (2013). Effect of storage and preservation of milk samples on the response of microbial inhibitor tests. Journal of Dairy Research. 80(4):475-484. doi:10.1017/S0022029913000423.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/43240

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effect of storage and preservation of milk samples on the response of microbial inhibitor tests
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto de Ciencia y Tecnología Animal - Institut de Ciència i Tecnologia Animal
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Fecha difusión:
Resumen:
The aim of this study was to evaluate the effect of storage time (4 °C) on milk samples and the use of azidiol as preservative on the results of microbial inhibitor tests used to detect antimicrobials in milk. For this ...[+]
Palabras clave: Microbial inhibitor tests , Storage , Azidiol , Antibiotics
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Dairy Research. (issn: 0022-0299 )
DOI: 10.1017/S0022029913000423
Editorial:
Cambridge University Press (CUP): STM Journals - No Cambridge Open
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1017/S0022029913000423
Patrocinador:
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentacion 31.08
Generalitat Valenciana A-08/08
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem