- -

Introducció i estudi organolèptic de nous materials en la neteja d'escaiola. Gelificants i espessidors alimentaris

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Introducció i estudi organolèptic de nous materials en la neteja d'escaiola. Gelificants i espessidors alimentaris

Mostrar el registro completo del ítem

Navarro Miñana, A. (2013). Introducció i estudi organolèptic de nous materials en la neteja d'escaiola. Gelificants i espessidors alimentaris. http://hdl.handle.net/10251/43372.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/43372

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Introducció i estudi organolèptic de nous materials en la neteja d'escaiola. Gelificants i espessidors alimentaris
Autor:
Director(es): Grafiá Sales, José Vicente Simón Cortés, José Manuel Vivancos Ramón, María Victoria
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Servicio de Alumnado - Servei d'Alumnat
Fecha acto/lectura:
2013-09-12
Fecha difusión:
Resumen:
[CAT] En aquest treball plantegem la investigació de diferents materials que puguin ser-nos útils en la neteja d’escultures d’escaiola. Ens hem centrat en el estudi organolèptic de quatre gelificants, espessidors i ...[+]


[EN] In this paper we propose the investigation of different materials that can be useful in cleaning plaster sculptures. We have focused on the organoleptic study of four gelling agents, thickeners and food supplements ...[+]
Palabras clave: Escaiola , Gelificants , Espessidors , Plaster , Guelling , Thickeners
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada - No comercial (by-nd-nc)
Titulación: Máster Universitario en Conservación y Restauración de Bienes Culturales-Màster Universitari en Conservació i Restauració de Béns Culturals
Tipo: Tesis de máster

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem