- -

Introducció i estudi organolèptic de nous materials en la neteja d'escaiola. Gelificants i espessidors alimentaris

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Introducció i estudi organolèptic de nous materials en la neteja d'escaiola. Gelificants i espessidors alimentaris

Show full item record

Navarro Miñana, A. (2013). Introducció i estudi organolèptic de nous materials en la neteja d'escaiola. Gelificants i espessidors alimentaris. http://hdl.handle.net/10251/43372

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/43372

Files in this item

Item Metadata

Title: Introducció i estudi organolèptic de nous materials en la neteja d'escaiola. Gelificants i espessidors alimentaris
Author: Navarro Miñana, Ana
Director(s): Grafiá Sales, José Vicente Simón Cortés, José Manuel Vivancos Ramón, María Victoria
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Servicio de Alumnado - Servei d'Alumnat
Read date / Event date:
2013-09-12
Issued date:
Abstract:
[CA] En aquest treball plantegem la investigació de diferents materials que puguin ser-nos útils en la neteja d’escultures d’escaiola. Ens hem centrat en el estudi organolèptic de quatre gelificants, espessidors i complements ...[+]


[EN] In this paper we propose the investigation of different materials that can be useful in cleaning plaster sculptures. We have focused on the organoleptic study of four gelling agents, thickeners and food supplements ...[+]
Subjects: Escaiola , Gelificants , Espessidors , Plaster , Guelling , Thickeners
Copyrigths: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Conservación y Restauración de Bienes Culturales-Màster Universitari en Conservació i Restauració de Béns Culturals
Type: Tesis de máster

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record