Mostrar el registro completo del ítem
Navarro Miñana, A. (2013). Introducció i estudi organolèptic de nous materials en la neteja d'escaiola. Gelificants i espessidors alimentaris. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/43372
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/43372
Título: | Introducció i estudi organolèptic de nous materials en la neteja d'escaiola. Gelificants i espessidors alimentaris | |||
Autor: | Navarro Miñana, Ana | |||
Director(es): | Simón Cortés, José Manuel | |||
Entidad UPV: |
|
|||
Fecha acto/lectura: |
|
|||
Resumen: |
[CA] En aquest treball plantegem la investigació de diferents materials que puguin ser-nos útils en la neteja d’escultures d’escaiola.
Ens hem centrat en el estudi organolèptic de quatre gelificants, espessidors i complements ...[+]
[EN] In this paper we propose the investigation of different materials that can be useful in cleaning plaster sculptures.
We have focused on the organoleptic study of four gelling agents, thickeners and food supplements ...[+]
|
|||
Palabras clave: |
|
|||
Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |||
Editorial: |
|
|||
Titulación: |
|
|||
Tipo: |
|