- -

Mejora genética de la composición de la grasa en porcino

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Mejora genética de la composición de la grasa en porcino

Show full item record

Henriquez Rodríguez, E. (2013). Mejora genética de la composición de la grasa en porcino. http://hdl.handle.net/10251/44846.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/44846

Files in this item

Item Metadata

Title: Mejora genética de la composición de la grasa en porcino
Author:
Director(s): Estany Illa, Joan
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Servicio de Alumnado - Servei d'Alumnat
Read date / Event date:
2013-07-16
Issued date:
Abstract:
[EN] This thesis is framed in the field of breeding for fat composition in pig, specifically using ratios as indicators of stearoyl-CoA desaturase and Elovl6 enzyme activity, which are involved in lipid metabolism, for the ...[+]


[ES] La tesis está enmarcada en el campo de la mejora genética de la composición de la grasa en porcino, específicamente utilizando ratios como indicadores de la actividad de las enzimas estearoil-CoA desaturasa y Elovl6, ...[+]
Subjects: Elongasa , Cerdo , Estearoil-CoA desaturasa , Composición de la grasa , Elongase , Pig , Stearoyl-CoA desaturase , Fat composition
Copyrigths: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
degree: Máster Universitario en Mejora Genética Animal y Biotecnología de la Reproducción-Màster Universitari en Millora Genètica Animal i Biotecnologia de la Reproducció
Type: Tesis de máster

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record