- -

Diversity for olive oil composition in a collection of varieties from the region of Valencia (Spain)

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Diversity for olive oil composition in a collection of varieties from the region of Valencia (Spain)

Mostrar el registro completo del ítem

Ruiz Dominguez, ML.; Raigón Jiménez, MD.; Prohens Tomás, J. (2013). Diversity for olive oil composition in a collection of varieties from the region of Valencia (Spain). Food Research International. 54(2):1941-1949. doi:10.1016/j.foodres.2013.06.023

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/45250

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Diversity for olive oil composition in a collection of varieties from the region of Valencia (Spain)
Autor: Ruiz Domínguez, María Luisa Raigón Jiménez, Mª Dolores Prohens Tomás, Jaime
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Química - Departament de Química
Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana
Fecha difusión:
Resumen:
Olive (Olea europaea) has a long history of cultivation in the Mediterranean region of Valencia (Spain) and many local varieties exist in the area. According to their economic importance, varieties are classified as National, ...[+]
Palabras clave: Chemometry , Correlations , Diversity , Fatty acids , Quality indexes , Traditional varieties
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Research International. (issn: 0963-9969 )
DOI: 10.1016/j.foodres.2013.06.023
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2013.06.023
Agradecimientos:
Authors are grateful to Sergio Paz (Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias, Moncada, Spain) for his technical help, and also to the Laboratorio Agroalimentario de la Conselleria de Agricultura, Pesca, Alimentacion ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem