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Polyphenol extraction from grape wastes: Solvent and pH effect

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Polyphenol extraction from grape wastes: Solvent and pH effect

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Librán Cuervas-Mons, CM.; Mayor López, L.; García Castelló, EM.; Vidal Brotons, DJ. (2013). Polyphenol extraction from grape wastes: Solvent and pH effect. Agricultural Sciences. 4(9B):56-62. doi:10.4236/as.2013.49B010.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/47842

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Metadatos del ítem

Título: Polyphenol extraction from grape wastes: Solvent and pH effect
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Química y Nuclear - Departament d'Enginyeria Química i Nuclear
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
World wine industry transforms 10% - 25% of raw grapes into residues, mainly represented by lees, grape marcs, seeds and stems. These by-products are a rich source of polyphenols and therefore they can be used to produce ...[+]
Palabras clave: Antioxidants , By-Products , Fruits , Solvent Extraction , Wine
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Agricultural Sciences. (issn: 2156-8553 )
DOI: 10.4236/as.2013.49B010
Editorial:
Scientific Research Publishing
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.4236/as.2013.49B010
Patrocinador:
Enology Laboratory of the Institute of Food Engineering for Development-Polytechnic University of Valencia (Spain)
FOMESA
JCI2009-04923 grant to MINECO (Spain)
Tipo: Artículo

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