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Cleaning of ultrafiltration membranes fouled with BSA by means of saline solutions

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Cleaning of ultrafiltration membranes fouled with BSA by means of saline solutions

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Corbatón Báguena, MJ.; Alvarez Blanco, S.; Vincent Vela, MC. (2014). Cleaning of ultrafiltration membranes fouled with BSA by means of saline solutions. Separation and Purification Technology. 125(7):1-10. https://doi.org/10.1016/j.seppur.2014.01.035

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/49951

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Título: Cleaning of ultrafiltration membranes fouled with BSA by means of saline solutions
Autor: Corbatón Báguena, María José Alvarez Blanco, Silvia Vincent Vela, Maria Cinta
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Química y Nuclear - Departament d'Enginyeria Química i Nuclear
Universitat Politècnica de València. Instituto de Seguridad Industrial, Radiofísica y Medioambiental - Institut de Seguretat Industrial, Radiofísica i Mediambiental
Fecha difusión:
Resumen:
In this work, four ultrafiltration (UF) membranes with molecular weight cut-offs (MWCOs) of 5, 15, 30 and 50 kDa, respectively, were fouled with 1% BSA aqueous solutions and cleaned with different saline solutions. The ...[+]
Palabras clave: Ultrafiltration , BSA , Saline solutions , Cleaning , Hydraulic efficiency
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Separation and Purification Technology. (issn: 1383-5866 ) (eissn: 1873-3794 )
DOI: 10.1016/j.seppur.2014.01.035
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.seppur.2014.01.035
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//CTM2010-20186/ES/TECNICAS NO CONVENCIONALES PARA LA LIMPIEZA DE MEMBRANAS DE ULTRAFILTRACION APLICADAS EN LA INDUSTRIA ALIMENTARIA/
Agradecimientos:
The authors of this work wish to gratefully acknowledge the financial support from the Spanish Ministry of Science and Innovation through the project CTM2010-20186 and the Generalitat Valenciana through the program "Ayudas ...[+]
Tipo: Artículo

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