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Fouling mechanisms of ultrafiltration membranes fouled with whey model solutions

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Fouling mechanisms of ultrafiltration membranes fouled with whey model solutions

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Corbatón Báguena, MJ.; Alvarez Blanco, S.; Vincent Vela, MC. (2015). Fouling mechanisms of ultrafiltration membranes fouled with whey model solutions. Desalination. 360:87-96. https://doi.org/10.1016/j.desal.2015.01.019

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/50779

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Metadatos del ítem

Título: Fouling mechanisms of ultrafiltration membranes fouled with whey model solutions
Autor: Corbatón Báguena, María José Alvarez Blanco, Silvia Vincent Vela, Maria Cinta
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Química y Nuclear - Departament d'Enginyeria Química i Nuclear
Universitat Politècnica de València. Instituto de Seguridad Industrial, Radiofísica y Medioambiental - Institut de Seguretat Industrial, Radiofísica i Mediambiental
Fecha difusión:
Resumen:
In this work, three ultrafiltration (UF) membranes with different molecular weight cut-offs (MWCOs) and made of different materials were fouled with several whey model solutions that consisted of bovine serum albumin (BSA) ...[+]
Palabras clave: Ultrafiltration , Whey model solutions , Mathematical models , Fouling mechanisms
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Desalination. (issn: 0011-9164 )
DOI: 10.1016/j.desal.2015.01.019
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.desal.2015.01.019
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//CTM2010-20186/ES/TECNICAS NO CONVENCIONALES PARA LA LIMPIEZA DE MEMBRANAS DE ULTRAFILTRACION APLICADAS EN LA INDUSTRIA ALIMENTARIA/
Agradecimientos:
The authors of this work wish to gratefully acknowledge the financial support of the Spanish Ministry of Science and Innovation through the project CTM2010-20186.
Tipo: Artículo

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