- -

Economic and environmental evaluation of customers' flexibility participating in operation markets: Application to the meat industry

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Economic and environmental evaluation of customers' flexibility participating in operation markets: Application to the meat industry

Mostrar el registro completo del ítem

Alcázar Ortega, M.; Álvarez Bel, CM.; Domijan, A.; Escrivá Escrivá, G. (2012). Economic and environmental evaluation of customers' flexibility participating in operation markets: Application to the meat industry. Energy. 41(1):368-379. doi:10.1016/j.energy.2012.03.003.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/51129

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Economic and environmental evaluation of customers' flexibility participating in operation markets: Application to the meat industry
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto de Ingeniería Energética - Institut d'Enginyeria Energètica
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Eléctrica - Departament d'Enginyeria Elèctrica
Fecha difusión:
Resumen:
This paper presents a methodology, which is applied to the meat industry, for the evaluation and assessment of the economical impact of customers participating in operation markets by using the flexibility they may have, ...[+]
Palabras clave: Food industry , Load management , Power control , Power demand , Production management
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Energy. (issn: 0360-5442 ) (eissn: 1873-6785 )
DOI: 10.1016/j.energy.2012.03.003
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.energy.2012.03.003
Patrocinador:
Spanish Government (Ministerio de Ciencia e Innovación) and FEDER EU funds under Research Project ENE2010-20495-C02-01
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem