- -

Functional properties of sodium and calcium caseinate antimicrobial active films containing carvacrol

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Functional properties of sodium and calcium caseinate antimicrobial active films containing carvacrol

Mostrar el registro completo del ítem

Arrieta, MP.; Peltzer, MA.; López Martínez, J.; Garrigós Selva, MDC.; Valente, AJM.; Jimenez Migallon, A. (2014). Functional properties of sodium and calcium caseinate antimicrobial active films containing carvacrol. Journal of Food Engineering. 121:94-101. doi:10.1016/j.jfoodeng.2013.08.015

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/52296

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Functional properties of sodium and calcium caseinate antimicrobial active films containing carvacrol
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto de Tecnología de Materiales - Institut de Tecnologia de Materials
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Mecánica y de Materiales - Departament d'Enginyeria Mecànica i de Materials
Fecha difusión:
Resumen:
Active edible films were prepared by adding carvacrol into sodium caseinate (SC) and calcium caseinate (CC) matrices plasticized with two different glycerol concentrations (25 and 35 wt%) prepared by solvent casting. ...[+]
Palabras clave: Active food packaging , Edible films , Carvacrol , Caseinates , Dye diffusion , Antimicrobial properties
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 ) (eissn: 1873-5770 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2013.08.015
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2013.08.015
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem