- -

Proof of concept of using chromogenic arrays as a tool to identify blue cheese varieties

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Proof of concept of using chromogenic arrays as a tool to identify blue cheese varieties

Mostrar el registro completo del ítem

Zaragozá Torres, P.; Ros Lis, JV.; Vivancos Bono, JL.; Martínez Mañez, R. (2015). Proof of concept of using chromogenic arrays as a tool to identify blue cheese varieties. Food Chemistry. 172:823-830. doi:10.1016/j.foodchem.2014.09.114.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/52711

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Proof of concept of using chromogenic arrays as a tool to identify blue cheese varieties
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto de Reconocimiento Molecular y Desarrollo Tecnológico - Institut de Reconeixement Molecular i Desenvolupament Tecnològic
Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos de Ingeniería - Departament de Projectes d'Enginyeria
Universitat Politècnica de València. Departamento de Química - Departament de Química
Fecha difusión:
Resumen:
A new chromogenic array for the identification and classification of blue cheeses has been developed. It is based on the response of a chromogenic array composed of five sensing materials prepared by the incorporation of ...[+]
Palabras clave: Optoelectronic nose , Blue cheese , Food classification , Chromogenic sensors
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Chemistry. (issn: 0308-8146 )
DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.09.114
Editorial:
Elsevier
Patrocinador:
Spanish Government (MAT2012-38429-C04)
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem