- -

Diseño de pan con masa madre y microalgas

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Diseño de pan con masa madre y microalgas

Show full item record

Lara Martínez, IF. (2015). Diseño de pan con masa madre y microalgas. http://hdl.handle.net/10251/53314.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/53314

Files in this item

Item Metadata

Title: Diseño de pan con masa madre y microalgas
Author:
Director(s): Pagán Moreno, Mª Jesús García Segovia, Purificación
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Read date / Event date:
2015-06-10
Issued date:
Abstract:
[EN] Bread is a food with high consumption in the Spanish population. Demand of different varieties of it is increasing, moreover it has to provide extra health nutritional benefits. For this reason this paper aims to ...[+]


[ES] El objetivo de presente trabajo es evaluar el efecto de la incorporación de una masa de levadura madre con microalgas al pan. El proyecto pretende desarrollarse en el marco de iniciativas del sector público-privado, ...[+]
Subjects: Texture analysis , Tetraselmis suecica , Microalgae , Sourdough , Bread , Microalgas , Levadura madre , Panes especiales , Diseño de producto
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
degree: Grado en Ciencia y Tecnología de los alimentos-Grau en Ciència i Tecnologia dels aliments
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record