- -

Caracterización de vinos de Fondillón de la D.O. Alicante

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Caracterización de vinos de Fondillón de la D.O. Alicante

Show full item record

Gómez Cebrián, R. (2015). Caracterización de vinos de Fondillón de la D.O. Alicante. http://hdl.handle.net/10251/54465.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/54465

Files in this item

Item Metadata

Title: Caracterización de vinos de Fondillón de la D.O. Alicante
Author:
Director(s): García Esparza, Mª José Alvarez Cano, María Inmaculada
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Read date / Event date:
2015-07-22
Issued date:
Abstract:
[ES] El Fondillón es un vino noble producido en la Denominación de Origen Alicante, cuya calidad es mundialmente reconocida. Se elabora con uvas de Monastrell sobremaduradas en la cepa, en su fermentación únicamente ...[+]


[EN] Fondillon is a noble wine produced in the Designation of Origin Alicante, whose quality is recognized worldwide. It is made with grapes ripened on the vine Monastrell, only involved in fermentation yeasts and alcoholic ...[+]
Subjects: Fondillón , Vino tinto , Alicante , Aromas , Polifenoles , Red wine , Characterization , Polyphenols , Sensory analysis , Aroma
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
degree: Máster Universitario en Ciencia e Ingeniería de los Alimentos-Màster Universitari en Ciència i Enginyeria dels Aliments
Type: Tesis de máster

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record