- -

Control microbiológico en bodega. incidencia de Brettanomyces

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Control microbiológico en bodega. incidencia de Brettanomyces

Show full item record

Terrades Rocafull, LS. (2014). Control microbiológico en bodega. incidencia de Brettanomyces. http://hdl.handle.net/10251/57773.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/57773

Files in this item

Item Metadata

Title: Control microbiológico en bodega. incidencia de Brettanomyces
Author:
Director(s): Hernández Pérez, Manuel Caus Pertegaz, Jorge
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior del Medio Rural y Enología - Escola Tècnica Superior del Medi Rural i Enologia
Read date / Event date:
2014-09-04
Issued date:
Abstract:
[ES] Uno de los principales problemas a los que se enfrenta una bodega, es referido a la calidad de los vinos. Uno de los parámetros de más difícil control, es el microbiológico. El más temido, es la contaminación ...[+]


[EN] One of the main problems facing a winery, is based on the quality of the wines. One of the more difficult parameters to control is the microbiological. The most feared, is contamination by Brettanomyces yeasts, they ...[+]


[CAT] Un dels principals problemes als quals s'enfronta un celler, és referit a la qualitat dels vins. Un dels paràmetres de més difícil control, és el microbiològic. El més temut, és la contaminació per llevats del ...[+]
Subjects: Brettanomyces bruxellensis , Dekkera , Vino , Bodega , Sulfuroso , Protocolo calidad , Wine , Cellar , Sulfur , Quality , Protocol , Vi , Sulfurós , Qualitat
Copyrigths: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
degree: Máster Universitario en Gestión y Seguridad Alimentaria-Màster Universitari en Gestió y Seguretat Alimentària
Type: Tesis de máster

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record