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Physicochemical and sensorial properties of grapefruit jams as affected by processing

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Physicochemical and sensorial properties of grapefruit jams as affected by processing

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Igual Ramo, M.; García Martínez, EM.; Camacho Vidal, MM.; Martínez Navarrete, N. (2013). Physicochemical and sensorial properties of grapefruit jams as affected by processing. Food and Bioprocess Technology. 6(1):177-185. doi:10.1007/s11947-011-0696-2.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/57965

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Metadatos del ítem

Título: Physicochemical and sensorial properties of grapefruit jams as affected by processing
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
Jam is an effective and tasty way of preserving fruit. Jam processing procedures as well as storage conditions and duration are important factors for jam quality. Traditional jam processing involves the application of ...[+]
Palabras clave: Grapefruit , Jam , Osmotic dehydration , Microwaves , Consistency , Colour , Sensory analysis
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food and Bioprocess Technology. (issn: 1935-5130 )
DOI: 10.1007/s11947-011-0696-2
Editorial:
Springer Verlag (Germany)
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1007/s11947-011-0696-2
Patrocinador:
Ministerio de Educacion y Ciencia AGL 2005-05994
Universidad Politecnica de Valencia, Spain
Tipo: Artículo

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