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Influence of high hydrostatic pressure on quality parametersand structural properties of aloe vera gel(Aloe barbadensis Miller)

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Influence of high hydrostatic pressure on quality parametersand structural properties of aloe vera gel(Aloe barbadensis Miller)

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Vega-Galvez, A.; Miranda, M.; Nunez-Mancilla, Y.; García Segovia, P.; Ah.Hen, K.S.; Tabilo-Munizaga, G.; Perez-Won, M. (2014). Influence of high hydrostatic pressure on quality parametersand structural properties of aloe vera gel(Aloe barbadensis Miller). Journal of Food Science and Technology. 51(10):2481-2489. doi:10.1007/s13197-012-0769-x.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/57969

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Metadatos del ítem

Título: Influence of high hydrostatic pressure on quality parametersand structural properties of aloe vera gel(Aloe barbadensis Miller)
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
The aim of this work was to study the effect of high hydrostatic pressure (HHP) on colour, dietary fibre, vitamin C content, polysaccharides content, physicochemical and structural properties of aloe vera gel at ...[+]
Palabras clave: Aloe vera , High hydrostatic pressure , Polysaccharides , Vitamin C , Firmness , Microstructure , Total dietary fibre
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Food Science and Technology. (issn: 0022-1155 )
DOI: 10.1007/s13197-012-0769-x
Editorial:
Springer Verlag (Germany)
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1007/s13197-012-0769-x
Patrocinador:
Project FONDECYT 1090228
Research Department of Universidad de La Serena (DIULS), La Serena, Chile
Tipo: Artículo

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