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Comparison of degrees of maturity of rabbit lines selected for different traits

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Comparison of degrees of maturity of rabbit lines selected for different traits

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Pascual, M.; Calle Ayma, EW.; Blasco Mateu, A. (2015). Comparison of degrees of maturity of rabbit lines selected for different traits. World Rabbit Science. 23(3):155-161. https://doi.org/10.4995/wrs.2015.3964

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/58935

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Título: Comparison of degrees of maturity of rabbit lines selected for different traits
Autor: Pascual, M. Calle Ayma, Eddy Wilfredo Blasco Mateu, Agustín
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto de Ciencia y Tecnología Animal - Institut de Ciència i Tecnologia Animal
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aim of this work was to study whether commercial nucleus lines of rabbits selected for different traits, and experimental lines having commercial purposes, have the same degree of maturity when compared at the ...[+]
Palabras clave: Adult weight , Maturity degree , Rabbit , Selection
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
World Rabbit Science. (issn: 1257-5011 ) (eissn: 1989-8886 )
DOI: 10.4995/wrs.2015.3964
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: https://doi.org/10.4995/wrs.2015.3964
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2014-55921-C2-1-P/ES/ESTUDIO GENOMICO Y METABOLOMICO DE VARIAS LINEAS DE SELECCION DIVERGENTE EN CONEJO: EL CONEJO COMO MODELO EXPERIMENTAL/
Agradecimientos:
This study was funded by project AGL2014-55921-C2-1-P. The authors are especially grateful to referee A for his/her useful comments.
Tipo: Artículo

References

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Ariño, B., Hernández, P., Pla, M., & Blasco, A. (2007). Comparison between rabbit lines for sensory meat quality. Meat Science, 75(3), 494-498. doi:10.1016/j.meatsci.2006.08.013

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